14.09.2018

Eylül Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı Menemen İlçesinde Yapıldı...

Din hizmetlerinin daha etkili ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi için İzmir İl Müftülüğü ile ilçe müftülükleri arasında yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak ve koordinasyonu güçlendirmek amacıyla Aylık mutat olan, İlçe Müftüleri toplantısı Menemen ilçe Müftülüğü ’nün ev sahipliğinde, İl Müftümüz Recep Şükrü Balkan, İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftülerinin katılımıyla 11 Eylül 2018 tarihinde gerçekleştirildi.

Toplantı İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan’ın açılış konuşmasının ardından  genel gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Oturum sonunda İl Müftümüz Balkan, Gaziemir İlçe Müftüsü iken İstanbul Bağcılar İlçe Müftülüğüne atanan Ekrem Saylam’a görevde bulunduğu süre içerisindeki hizmetlerinden dolayı teşekkür edip, hediye takdim etti.

Toplantı iyi dilek ve temennilerin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu