07.12.2018

“Biz Bir Aileyiz” Projesi

İl Müftülüğümüzce; Başkanlığımız’ın “Biz Bir Aileyiz” projesi kapsamında 30/11/2018 Cuma günü Saat 14:30’da kadın din görevlilerine yönelik Karabağlar Halk Eğitim Merkezinde, Diyanet İşleri Başkan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Huriye MARTI' nın katılımlarıyla bir konferans gerçekleştirildi.

İl Müftü Yardımcısı Suzan YILDIRIM’ın Selamlama ve Açılış konuşmasıyla başlayan program Diyanet İşleri Başkan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Huriye MARTI' nın “Biz Bir Aileyiz” konulu konferansı ile devam etti. Konuşmasında, özetle “Diyanet İşleri Başkanlığı personeli olmanın bir temsil gücünün olduğunu, hem kurumsal hem de bireysel ailemizi bereketlendirmenin de tüketmenin de elimizde olduğunu, bizlerin sahih dini bilgiden aldığı referansla yeryüzünün imarına talip, ilim ve hikmeti, düşünce ve sanatı harmanlayan bir donanıma sahip, toplum nezdindeki itibarının ve sorumluluğunun farkında, ehliyet, liyakat, sadakat ve merhametten ödün vermeyen, doğudan batıya, kuzeyden güneye dünyanın dört bir yanına dağılmış mümin kardeşlerimizle büyük bir aile olduğumuzu genel olarak değerlendiren Prof. Dr. Huriye MARTI' “Bugün ülkemizde yaşanan dini alandaki güven bunalımının tek çaresinin Diyanet İşleri Başkanlığı olduğunu ifade etti.

Konferans İl Müftü Yardımcısı Suzan YILDIRIM’ın Başkan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Huriye MARTI' ya ve katılan tüm personele teşekkür ve iyi dilek temennileriyle sona erdi.