13.05.2019

Gençlik Koordinatörleri Toplantısı Yapıldı...

İzmir İl Müftülüğü tarafından 2019 Ramazan ayı vesilesiyle geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin milli ve manevi değerlerine bağlı, medeniyet perspektifine sahip bir şekilde yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla 29 Nisan 2019 tarihinde KAGEM Toplantı Salonunda il geneli gençlik koordinatörleriyle toplantı gerçekleştirildi.

Toplantı İl Müftü Yardımcımız Suzan Yıldırım’ın açılış konuşmasıyla başlayıp, Gençlik İl Koordinatörlerimizin İlçe koordinatörleriyle tecrübe paylaşımı ve Eğitimci -Danışman Sevdar Anlaş’ın Gençlerle Etkili İletişim ve Gençlere Ulaşma Stratejilerinde Uygulama Paylaşımı” başlıklı sunumuyla devam etti.

Diyanet İşleri Başkanlığının gençlik ve gençlik sorunları üzerine yapmış olduğu çalışmalar çerçevesinde gerçekleştirilen toplantıda ilimiz merkez ve ilçelerindeki gençlik sorunları ele alındı. Toplantıda Müftülüklerin projeleri görüşülürken, gençlik için yapılması gerekenler hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.