24.10.2019

Müftü Balkan İlahiyat Öğrencileriyle bir araya geldi.

DEÜ İlahiyat Fakültesi ve İKÇÜ İslami İlimler Fakültesi öğrencileri, İl Müftümüz Recep Şükrü Balkan’ı ziyaret ettiler.

İzmir İl Müftülüğü konferans salonunda gerçekleşen etkinlikte İl Müftümüz Balkan, Öğrencilerle hasbihal edip, Müftülük faaliyetleri hakkında sohbet etti.

Müftü Balkan Öğrencilere "Üniversite eğitimi sonrası olmak istedikleri ya da varmak istedikleri hedefleri belirleyerek buna göre eğitim hayatlarına yön vermelerini, öğrencilik yıllarını çok verimli bir şekilde değerlendirerek ideallerine ulaşacak çabayı göstermelerini tavsiye ederken, mezuniyet sonrası istihdam alanlarından birisi olan Diyanet camiasında görev yapacaklardan beklentilerini" paylaştı.

İl Müftüsü Balkan, ayrıca “kendini iyi hazırlayan, yararlı hizmetler üreten kişiler mutlaka bir yerde istihdam edilir. Bilgi dağarcığınızı iyi doldurunuz. Eksiklik duyduğunuz alanların farkına varıp, o açığı nasıl kapatırım diye bir arayış içerisinde olun” diyerek konuşmasını bitirdi.

Öğrenciler ile tek tek ilgilenen İl Müftümüz Balkan, öğrencilere kitap hediye ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.