27.09.2019

ARAÇ SATIŞ İLANI​

TÜRKİYE DİYANET VAKFI SEFERİHİSAR ŞUBESİNDEN İLAN OLUNUR

Mülkiyeti Türkiye Diyanet Vakfı Seferihisar Şb. ait Seferihisar Şubesine tahsisli 2006 model Isuzu marka MD 27 A/S Klimalı Havalı Kapı tipi otobüsün Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürlüğünün İhale ve Satın Alma Talimatına göre satışı yapılacaktır.

Satış ihalesi 08.10.2019 Salı günü saat 10.00’te Seferihisar İlçe Müftülüğü Makam odasında Türkiye Diyanet Vakfı Seferihisar Şubesi İhale Komisyonunca yapılacaktır.

İhaleye katılmak isteyen istekliler tekliflerini Muhammen Bedelinin altında olmayacak şekilde kapalı zarf içinde 07.10.2019 Salı günü saat 17:30’a kadar Türkiye Diyanet Vakfı Seferihisar Şubesine (İlçe Müftülüğü Seferihisar) elden bizzat teslim etmeleri gerekmektedir.

İhale hakkında detaylı bilgi ve İhale Teknik ve İdari Şartnamesi Türkiye Diyanet Vakfı Seferihisar Şubesi Sekreterliğinden ve Seferihisar İlçe Müftülüğü Resmi İnternet adresinden temin edilebilecektir. Araç ise Merkez Kur’an Kursu Önünde mesai saatleri içerisinde izin alınarak görülebilir. Halkımıza ve ilgilenenlere ilanen duyurulur.

İLAN OLUNUR 01.10.2019

Kemal BAL