04.10.2019

KONFERANS (2019 CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI)

2019 Yılı "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" konferans programı Çağan Irmak Kültür Salonu’nda yapıldı. Programa; ilçe müftüleri, din görevlileri, Kur’an kursu öğreticileri, müftülük personeli, bazı protokol üyeleri, basın mensupları ve davetliler katıldı. Zümrütevleri Cami İmam-Hatibi Fatih ÜNAL Kur’an- Kerim Tilaveti ile başlayan programın, ardından ilçemiz Merkez Kur’an Kursu 4-6 yaş sınıfı gösterisi büyük beğeni topladı

Açılış konuşmasını İlçe Müftümüz Kemal BAL. "Camiler ve Din Görevlileri Haftası"nın hayırlara vesile olmasını niyaz eden Küçük, programa katılan din gönüllülerine ve davete icabet eden katılımcılara teşekkür etti. Program, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” sinevizyonunun gösteriminin ardından Güzelbahçe İlçe Müftümüz Yusuf SAVURAN “Cami ve Hayat” konulu konferansı ile devam eden konferansımız İlçemiz Ortaokulları arası şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödül töreniyle son buldu.