18.10.2019

Aylık Mutad Toplantı Yapıldı

İlçe Müftülüğümüz tarafından 17 Ekim 2019 Perşembe günü aylık mutat toplantı gerçekleştirildi.İlçemiz belediyesine bağlı BKM Konferans salonunda saat 10:00'da İmam-Hatip, Müezzin Kayyımlar ve Kur'an Kursu Öğreticilerine yönelik olarak gerçekleştirilen toplantımıza,Müftümüz Hakan TÜRE’nin mevlid-i nebi haftası münasebetiyle program hakkında bilgilendirmede bulunması ve  gündeme dair konuları değerlendirmesi  akabinde müftülüğümüze yeni atanan Şube müdürümüz Ümit YALÇIN tanışma konuşması gerçekleştirdi.Toplantımıza Torbalı İmam-Hatip Lisesi Müdürü Coşkun TAŞDEMİR  Müdür Yardımcısı Ahmet SUBAŞI iştirak ederek personelimize İmam-Hatip gençlerine yönelik gençlik projesi hakkında konuşma yaptılar. Toplantı bitiminden sonra ADRB Vaizimiz Merve EKİNCİ bayan hoca hanımlara,  aile  irşat rehberlik bürosu, ve Mevlid-i Nebi haftası ile ilgili yapılacak programlar hakkında bilgilendirme yaptı.Ayrıca toplantıda ilerki günlerde yapılacak çalışmalar değerlendirildi.