İzmir Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

🔹 Onlar hayrın hizmetkârları... 🔹 Bir damla suda, bir tuğlada, hediye edilen Kur'an-ı Kerim’de. 🔷 Onlar dünyada iyiliği egemen kılabilmek için 7 kıtada yollarda... 🔷 #İyilikVakti canlı yayınla yarın akşam 23.00'te #DiyanetTV'de. 📺
Detay

20 Mayıs Çarşamba günü İlimizdeki bazı camilerimizin hoparlörlerinden yapılan müzik yayınından sonra bugün de yine Bornova ve Bayraklı ilçelerimizdeki bazı camilerimizde de yine aynı tarzda bir saldırı gerçekleştirilmiştir.
Detay

BASIN AÇIKLAMASI Bugün İlimizdeki bazı camilerimizin hoparlörlerinden ezan dışında bir yayın yapıldığına ilişkin görüntüler bazı sosyal medya hesaplarında paylaşılmıştır
Detay

DEÜ İlahiyat Fakültesinde (Adnan Süvari, 108/2. Sk. No:20, A-Blok 35140 Karabağlar/İzmir) Saat: 14.00’da yapılacaktır. Sınavın yapılacağı, salon ve sıra numaranızı aşağıdaki listeden (pdf) öğrenebilirsiniz.