02.08.2017

Değerler Eğitimi

İzmir İl Müftülüğü ve İzmir İl Millî Eğitim Müdürlüğü arasında 10 Ekim 2016 yılında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde topluma dini konularda sağlıklı bilgi kazandırma maksadıyla ortaklaşa yürütülmesine karar verilen “Değerler Eğitimi” 18 Mayıs 2017 – 06 Haziran 2017 tarihleri arasında Milli Eğitim Müdürlüğüne bünyesindeki 5 Okulda İl Müftülüğü ADRB personeli tarafından gerçekleştirildi.

Değerler Eğitimi programı başkanlığımızın yayınları arsında olan “Etkinliklerle Değerler Eğitimi” kitabı esas alınarak “İbadet Bilinci, Emanet Bilinci, Ümit var Olma ve Herkesin İyiliğini İsteme” adlı konuları 4 hafta boyunca işledi.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimizin milli ve manevi değerlilerine bağlı bir birey olarak yetişmelerine imkân sağlayacak olan “Değerler Eğitimi” programı öğrencilerimizin gelişimine önemli bir katkı sağlanmıştır.