09.08.2017

Ağustos Ayı İlçe Müftüleri İstişare Toplantısı Ödemiş'te Yapıldı...

Din hizmetlerinin daha etkili ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi için İzmir İl Müftülüğü ile ilçe müftülükleri arasında yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak ve koordinasyonu güçlendirmek amacıyla Aylık mutat olan, İlçe Müftüleri toplantısı Ödemiş ilçe Müftülüğü ’nün ev sahipliğinde, İl Müftümüz Prof. Dr. Ramazan Muslu, İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftülerinin katılımıyla 8 Ağustos 2017 tarihinde gerçekleştirildi.

İzmir İl Müftümüz Prof. Dr. Ramazan Muslu’nun başkanlığında gerçekleştirilen Ağustos ayı İlçe Müftüleri toplantısı Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayıp Ödemiş İlçe Müftüsü Sebahattin Kesti’nin selamlama ve kısaca ilçeyle ilgili birifing sunumuyla devam etti.

Toplantı İl Müftüsü Prof. Dr. Ramazan Muslu’nun açılış konuşmasının ardından  genel gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Yaz Kur’an Kurslarının değerlendirmesi, Hac ve Umre hizmetleri, 2017 Yılı Kurban organasizyonları ile ilgili komisyon kararları ele alındı.

Toplantı iyi dilek ve temennilerle son buldu.