06.04.2018

Su Tasarru ve İsraf Konusunda Örnek Proje...

Su tasarrufuna dikkat çekmek ve israfın önlenmesi konusunda farkındalık oluşturmak amacı ile İzmir Valiliğine bağışlanan, camilerde ve okullarda kullanılacak tasarruflu musluklara ilişkin valilik makamında basın açıklaması düzenlendi.

Düzenlenen basın açıklamasına İl Müftü Vekili Muharrem Gül ile tasarruflu muslukları bağışlayan Avni Ersoy katıldı.

İzmir Valisi Erol Ayyıldız, su tasarrufu ile birlikte hayatın her alanında tasarrufun önemine değindi. Vali Ayyıldız, “Yaza girerken su tasarrufu farkındalığından hareketle hayatımızdaki her alanda tasarruf bilinci alışkanlık haline getirmeliyiz” dedi.

İl Müftü V. Muharrem Gül ise, İslam´da suyun çok önemli bir yeri olduğunu belirterek, kamu kaynaklarının korunması açısından, idarecilerin titizliğinin önemine dikkat çekti.