17.08.2018

Ağustos Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı Bayraklı'da Yapıldı...

Din hizmetlerinin daha etkili ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi için İzmir İl Müftülüğü ile ilçe müftülükleri arasında yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak ve koordinasyonu güçlendirmek amacıyla 14 Ağustos 2018 Salı günü Bayraklı İlçe Müftülüğü ’nün ev sahipliğinde İstişare Toplantısı düzenlendi.

İzmir İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan riyasetinde, İl Müftü Yardımcıları ve 30 İlçe Müftüsünün katılımıyla gerçekleşen toplantı Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayıp Bayraklı İlçe Müftüsü Dr. Bilal Doğan’ın selamlama ve kısaca ilçeyi tanıtımıyla devam etti. İl Müftüsü Balkan İlimize yeni atanan Ödemiş, Menemen, Buca, Çiğli, Foça, Dikili ve Urla  İlçe Müftülerine yeni görevlerinde başarı, iyi dilek ve temennilerinde bulundu, akabinde gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.