Aliağa Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

2017 Yılında Hacca gidecek vatandaşlarımıza 07 Ağustos 2017 Pazartesi günü saat 12:30 da İlçemiz Çarşı Camiinde Hac Uğurlama merasimi yapıldı
Detay

2017 Yaz Kur'an Kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik 03.08.2017 perşenbe günü saat 14:30 petkim camiinde "Cami Çocuk Buluşması" programı gerçekleştirilmiştir. Çocuklarımız tarafından Kur'an-ı Kerim Tilaveti, Sinevizyon Gösterisi, İlahi, Hutbe Okunması, Vaaz ve Dua programı icra edilmiştir. Program sonunda tüm çocuklara İlçe Müftüsü Süleyman DEMİRYÜREK tarafından çeşitli hediyeler verilmiştir.
Detay

Peygamber Efendimiz (S.A.V) in Kutlu Doğumu’ nun 1446. Yıldönümünü yaşadığımız şu günlerde 23 Nisan 2017 Pazar’ ı Pazartesi’ ye bağlayan gece idrak edeceğimiz Miraç Kandilinizi en içten dileklerimle tebrik eder, Miraç değerlerinin tüm insanlığın hayrına vesile olmasını, yükseliş ve yücelişimizin nefislerimizden başlayarak dalga dalga toplumun her kesimini kuşatmasını, insanlığın ortak huzurunu tehdit eden terör, şiddet, savaş ve düşmanlığın yerini barış ve huzura bırakmasını Cenab-ı Mevla’dan niyaz ediyorum”
Detay

Kutlu Doğum programına teşrif eden başta İlçemiz Kaymakamı Sayın Dr. Bayram YILMAZ, Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Adem AYDEMİR, Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Mehmedali ÖZKURT, İlçe Jandarma Komutanı J.Bnb. Sayın Volkan GÜRLER, İlçe Emniyet Müdürü Sayın Gürcan ALEV, İlçe İdare Şube Başkanlarına, Personeline, Katip Çelebi Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Saffet KÖSE, Siyasi Parti Başkanlarına, Sivil Toplum Örgütlerine, Basın Mensuplarına, çok değerli İlçe Halkımıza, Din Gönüllülerimize şahsım ve kurumum adına ayrı ayrı teşekkür eder haftamızın İlçemiz için Ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederim.