18.03.2019

LİSE ÖĞRENCİLERİ ARASINDA ŞİİR OKUMA YARIŞMASI

İlçe Müftülüğümüzce tertip edilen Diyanet İşleri Başkanlığımızca "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi" münasebetiyle yapılan faaliyetler kapsamında lise öğrencileri arasında Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un "Çanakkale Şehitlerine" isimli şiirini ezbere okuma yarışması 15 Mart 2019 Cuma günü  saat 15:00'da İlçe Müftülüğümüzün Konferans salonunda yapıldı.

Program başlamadan önce açılış konuşmasını İlçe Müftümüz İsmail GÜNAY yaptıktan sonra yarışmaya Balçova İlçe Müftülüğünde görevli tüm personellerimiz ve İlçemizdeki Lise öğrencileri katıldı. Yarışma sonucunda Balçova Anadolu Lisesi'nden Adem ALTIPARMAK birinci, Nevvar Salih İŞGÖREN Anadolu Lisesinden Beyza Nur UZUNÖZ ikinci, Nevvar Salih İŞGÖREN Anadolu Lisesinden Kadir EREN üçüncü oldu.

Birinci olan öğrenciye çeyrek altın, ikinci olan öğrenciye 200.00 T.L, ve üçüncü olan öğrenciye 100,00 TL. hediye verildi.

Yarışmanın finali 22 Mart 2019 Cuma günü saat 09.30 da İzmir İl Müftülüğü konferans salonunda yapılacaktır.