20.11.2019

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından Mevlid-i Nebi Programı...

Mevlid-i Nebi haftası münasebetiyle Balçova Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından Balçova Müftülüğü Konferans Salonunda Diyanet İşleri Başkanlığının 2019 Yılı Mevlid-i Nebi haftası teması olan “Peygamberimiz ve Aile” başlığı çerçevesinde Hz. Peygamber Örnekliğinde Ailede Huzur Prensipleri konulu, yoğun katılımlı konferans tertip edilmiştir. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, İlçe Müftümüz İsmail GÜNAY’ın selamlama konuşması ile devam etmiştir. Sinevizyon gösteriminin ardından ilçe ADRB Vaizi Tuğba TEKKOYUN bir aile reisi olarak Peygamber Efendimiz (SAS)’in aile hayatından bahsedip, Mevlid-i Nebiyi gereğince yâd edebilmek için Peygamber Efendimiz (SAS)’in hayat veren mesajlarını, yüksek ahlakını, faziletini, adalet ve doğruluğunu hatırlamak, bunları yaşantımızda uygulama azmini diri tutmak gerekir ifadelerini kullandı.

Program ikramlardan sonra sona erdi.