10.10.2022

Camiler ve Din Görevlileri haftamızda, Müftülüğümüzün organizasyonuyla personelimiz ve aileleriyle kahvaltıda buluştuk.

Balçova Kaymakamımız Sn. Ahmet Hamdi Usta, Balçova Belediyesi Başkan Yardımcısı Sn. İhsan Cem Toğrul, Eyüp Sabri Cami Vakfı Başkanı Abdülbaki Tolutimur teşrif ettiler.

Sayın Usta, konuşmalarında İlçe Müftümüz Derviş Orhan başta olmak üzere mesai mefhumu gözetmeksizin din hizmetlerini etkin bir şekilde yürüten tüm meslektaşlarımıza ve saygıdeğer eşlerine teşekkür etti.

İlçe Müftümüz Derviş Orhan; Vaizlerimiz, Kur'an Kursu Yönetici ve Öğreticilerimiz, İmam Hatiplerimiz,Müezzin Kayyımlarımız ve Müftülüğümüz personelinin Din görevlileri haftasını kutlayarak, teşekkür etti.