04.01.2023

Zarife Abbas Avcı Kur'an Kursu'muzun açılışını gerçekleştirdik.

İzmir Valimiz Sn. Yavuz Selim KÖŞGER, Balçova Kaymakamımız Sayın Ahmet Hamdi USTA, Balçova Belediye Başkanımız Sayın Fatma ÇALKAYA, İzmir İl Müftümüz Sayın Salih SEZİK, İlçe Emniyet Müdürümüz Zeynep ERDOĞAN, İlçe Müftümüz Sayın Derviş ORHAN, protokol üyeleri, din görevlilerimiz, hayırsever iş insanı İsmail AVCI, velilerimiz ve halkımızın katılımıyla Zarife Abbas Avcı Kur'an Kursu'muzun açılışını gerçekleştirdik.

Davetimize katılarak bizleri onurlandıran başta Sayın Valimiz Yavuz Selim KÖŞGER'e, protokol üyelerimize, vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.

Kur'an Kursumuzun inşaatı ve teşrifatını üstlenen iş insanı İsmail AVCI ve ailesine teşekkür ediyoruz.

2 sınıfımızda, 4 Kur'an kursu öğreticimiz, 1 yardımcı personelimizle; velilerimizin taleplerine göre sabahçı, öğlenci ve tam gün sınıflarımızda eğitim öğretim sunmaktayız.

Açılış programı için hazırlık yapan Zarife Abbas Avcı Kur'an Kursu Yöneticimiz Hacer Yasdıman ve Kur'an kursu öğreticilerimize, kursumuzun yardımcı personeline, Müftülüğümüz personeline, bizlerden desteğini esirgemeyen velilerimize teşekkür ediyoruz.

Derviş ORHAN
Balçova İlçe Müftüsü