09.06.2023

4-6 YAŞ GRUBU KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİNİN MEZUNİYET HEYECANI

İlçe Müftülüğümüze bağlı 4-6 yaş Kur’an kurslarında eğitim gören çocuklarla mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Hangar düğün salonunda düzenlenen programda konuşan İlçe Müftümüz Muhammet MERAL 4-6 yaş sınıflarının açılmasından bu yana 10 yıl geçtiğini hatırlatarak, bu süre içerisinde 1 milyon civarında mezun verdiklerini söyledi.

Bu yıl otuz öğrencinin eğitim aldığı 4-6 yaş Kur’an kurslarındaki eğitimi çok önemsediklerini kaydeden İlçe Müftümüz MERAL, “4-6 yaş Kur’an kurslarında Rabbini, Peygamberini öğrensin, büyüklerini sevsin, büyüklerine saygı göstersin, küçüklerine sevgi göstersin, vatan sevgisi, bayrak sevgisi, ezan sevgisi nedir, değerlerimizi onlara öğretelim düşüncesiyle sizler çocuklarınızı bizlere emanet ettiniz. Bizler de emanete en güzel bir şekilde riayet ederek çocuklarımızı yetiştirmeye gayret ettik. Annelere, babalara teşekkür ediyorum. Sizler gayret etmeseydiniz biz sınıfları dolduramazdık. Türkiye genelinde bir milyon civarında mezun veremezdik. Allah hepinizden razı olsun. Kur’an kursu öğreticilerimize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Programa, Bayındır Kaymakamı Emin KAYMAK, Belediye Başkan yardımcısı Osman KADAN, Daire amirleri ile öğrencilerin aileleri katıldı.