05.03.2020

Bayraklı İlçe Müftülüğü ile Bornova Koleji Tarafından "Eğitimde İşbirliği Semineri" gerçekleştirildi.

Bayraklı Müftülüğü ve Bornova Koleji arasında eğitmde işbirliği çerçevesinde Bayraklı ve Bornova Müftülüğü 4/6 Yaş Kur'an Kursu öğreticilerine 22 Şubat 2020 ve 29 Şubat 2020 tarihlerinde "Okul Öncesi Eğitimde Kullanılan Metot ve Yöntemler" konulu eğitim, alanında uzman öğretmenler tarafından verilmiştir. İki gün boyunca devam eden eğitim çalışmalarında matematik, orf, masal anlatımı, oyunla eğitim başlıkları altında atölye çalışmaları yapıldı. "Bir Eğitim Aracı Olarak Kitap" konulu seminer düzenlendi. Eğitimi başarıyla tamamlayan Bayraklı ve Bornova Müftülüğü 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğreticilerine katılım belgesi verildi.

Bayraklı Müftülüğü bünyesinde 51 adet 4-6 Yaş Kur'an Kursumuz bulunmaktadır. Bu kurslarımızın sayısını arttırdığımız gibi kurslarımızda verilen eğitimin kalitesini arttırmak için çalışmalar yapmaktayız. Bu kapsamda bizlerle işbirliği yapan, desteklerini esirgemeyen Bornova Koleji' nin değerli yöneticilerine, personeline teşekkür ediyoruz.