18.09.2020

Bayraklı İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Bayraklı Şubesi tarafından Kilis’e Yardım tırı gönderildi.

Türkiye Diyanet Vakfı Kilis’te günlük on beş bin ihtiyaç sahibine sıcak yemek servisi yapmakta ve günlük 60 bin adet ekmek üretmektedir. İhtiyaç sahiplerine verilen yemek ve ekmek tamamıyla TDV şubelerinin göndermiş olduğu malzemelerle yapılmaktadır. Biz de Türkiye Diyanet Vakfı Bayraklı Şubesi olarak bu güzel hayra katkı sağlamak istedik. Din görevlilerimizin özverili çalışmalarıyla İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen programın ardından yardım tırımız dualar eşliğinde Kilis’e uğurlandı.

İlçe Müftümüz İbrahim Türedioğlu: “Kilis’te ihtiyaç sahibi kardeşlerimize yardım tırının gönderilmesine katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum’’ dedi.