23.11.2020

HİZMETİÇİ EĞİTİM PROGRAMI

Bergama ilçe müftülüğü, Kur’an Kurslarının ara tatilde olması münasebetiyle; 18/19 Kasım tarihlerinde Kur’an Kursu öğreticilerine yönelik hizmet içi eğitim semineri düzenledi.
Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından belirlenen konu başlıklarında, öğreticilere yönelik eğitim semineri verildi.
İlçe Vaizi Elif Genç, İlçe Sağlık Müdürlüğü Çocuk Gelişimi Uzmanı Gözde Handan Yavuz, Psikolog Güzin Karaca,Sosyal Hizmet Uzmanı Ayşen Turtank ve Diyetisyen Gülşen Mersin tarafından; Başkanlıkça belirlenen konularla ilgili eğitim seminerleri verildi.
Pandemi süreci nedeniyle tüm tedbirlerin alınarak İlçe Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda gruplar halinde gerçekleştirilen eğitim seminerine ilçe müftülüğü bünyesinde hizmet veren Kur’an Kursu öğreticilerinin tamamı katıldı.
Seminer programı; Bergama İlçe Müftüsü Hayrullah Yavuz’un yaptığı kapanış konuşmasının ardından eğitimcilere çiçek ve hediye takdimiyle son buldu.
.