31.05.2020

BEYDAĞ MERKEZ CAMİ ÖNÜNDE ŞÜKÜR KURBANI

Camilerin cemaatine tekrar kavuşması sebebiyle Türkiye Diyanet Vakfı Beydağ Şubesi tarafından Merkez Camii Önünde dualar eşliğinde şükür kurbanı kesilip, eti ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

"İstanbul'un fethinin 567.yıldönümünü kutluyoruz. Şanlı fethi ceddimiz Fatih'e nasib eden ya Fettah!
   Bu topraklarda İslam Medeniyetini tesis eden, İslam'ın sancaktarlığını  yapan cümle ecdadımıza rahmet eyle.
Rasulullah Efendimiz'in müjdesine nail olan, Kostantiniyyeyi İstanbul yapan, bir çağ açıp bir çağ kapatan Fatih Sultan Mehmed Han'a ve geçmişten bu güne dinimiz, vatanımız, bayrağımız ve  milletimiz için cepheden cepheye koşan, azılı düşmanlara aman vermeyen tüm şehid ve gazilerimize rahmet eyle  Ya Rabbi!
   Birkaç aydır camilerimizden uzak kaldık.  cemaatle camilerimizde Sana ibadet etme neşesine hasret kaldık. Hamdolsun bugün sosyal mesafe ile de olsa huzurunda Cumamızı kılacak, bayram sevinci yaşayacağız. TDV Beydağ ilçe Müftülüğümüzün Şükür kurbanını sen kabul eyle  ya Rabbi!
     Cennet vatanımız  Türkiye'mizi,  İslam alemini her türlü salgın hastalıktan, kazadan, beladan emin ve muhafaza eyle ya Rabbi!
       Korona salgınına bir an önce çare bulmayı nasib eyle Ya Şafi.
     Hasta kullarına şifalar, dertli kullarına devalar, borçlu kullarına edalar ihsan eyle!
  Ezanlarımızı dindirmeye, bayrağımızı indirmeye, vatanımızı bölmeye çalışanlara fırsat verme Ya Rabbi!
Amin..."