03.05.2022

"Gençler İçin İyilik Zincirinde Buluşalım” (Zekat Kardeşliği) Projesi

"Gençler İçin İyilik Zincirinde Buluşalım” (Zekat Kardeşliği) projesi, il geneli 30 İlçede tüm hızıyla faaliyetlerine devam ediyor. :backhand_index_pointing_down::backhand_index_pointing_down::backhand_index_pointing_down:

Proje kapsamında İzmir'in bütün ilçeleri gibi , Beydağ İlçe Müftülüğümüz de  yardım faaliyetlerine katılarak verilen emanetleri sahiplerine ulaştırmıştır. Adı geçen proje, İzmir İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, gençler için iyilik zincirinde buluşalım (Zekat Kardeşliği) sloganıyla maddi desteğe ihtiyacı olan öğrenci ve gençler için bir iyilik hareketi başlatmış olup, proje, İzmir il Müftülüğü, Hollanda Diyanet Vakfı ve TDV İzmir Şubesinin İşbirliği ile İzmir İl geneli 30 İlçede 12 yaş üstü yetim, öksüz, muhtaç, şehit yakını ve öğrenciler olmak üzere olmak üzere toplamda 1500 kişiye yardım ulaştırmayı hedefliyor.

İlçemizdeki her okuldan toplam 30 öğrencimize emanetler teslim edilmiştir.