03.05.2022

Beydağ Ortaokullar arası Mevlidi Nebi Gençlik Bilgi Yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz ödüllerini aldılar

Diyanet İşleri Başkanlığımızın düzenlediği Ortaokullar arası Mevlidi Nebi Gençlik Bilgi Yarışmasında dereceye giren il üçüncüsü ve il dokuzuncusu Beydağ İlçemizden çıktı. Öğrencilerimiz İzmir İl Müftülüğünce ödüllendirildi. İlçe birincisi, ikincisi ve üçüncüsü Beydağ Kaymakamımız Sn Fırat KADİROĞLU tarafından bisikletle ödüllendirilirken, 4 ile 10. ya kadar dereceye giren öğrencilerimiz Beydağ ilçe müftülüğümüz tarafından para ödülüyle ödüllendirildi.

Ayrıca 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla Beydağ İlçe Müftülüğümüzün düzenlediği şiir yarışmasında dereceye giren ve katılan öğrencilerimiz, yine Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından düzenlenen Çocuk ve Göç temalı resim yarışmasına katılan öğrencilerimiz ilçe Müftülüğümüzce para ödülüyle ödüllendirildi. öğrencilerimize ödüllerini Sn Kaymakamımız ve protokol verdi.