08.08.2022

Çocuklarla Camide Bir Gün Projesi

Beydağ İlçe Müftülüğümüzce  Camide Bir Gün Projesi kapsamında Özkanoğulları Camiinde Program düzenlendi. Kaymakamımız Sayın Fırat KADİROĞLU, İlçe Müftümüz Halis BENLİ ile birlikte Özkanoğulları Camii Yaz Kur'an kursunu ziyaret etti. İlçe Müftümüz Halis BENLİ, müftülüğümüzün ilçemizde yürütmekte olduğu faaliyetleri ve Yaz Kur'an Kursları hakkında Kaymakamımıza  bilgi verdi.  Öğrencilerle yakından ilgilenen Kaymakamımız  Fırat KADİROĞLU, Kurslarımızda hem Kur'anı Kerim eğitimi hem de temel dini bilgiler eğitimi verildiğini, gençlerimizin ve çocuklarımızın böyle kurslara yoğun ilgi göstermesinden dolayı duyduğu mutluluğu, Kurslara katılan öğrencilere kurslarımızın faydalı olması dileklerini ifade ederek  Kurslarımızda büyük katkısı olan müftülüğümüze, eğitim ve öğretim veren görevlilerimize teşekkür etti.