26.09.2018

Eylül Ayı Personel Toplantısı Çukurbahçe Konferans Salonunda Gerçekleştirildi

İlçemiz Müftülüğüne bağlı camiler ve Kur’an kurslarında görev yapan tüm personel ile, Bornova İlçe Müftümüz Mesut HARMANCI ve Müftülük Şube Müdürü İsmail ÇOLAK’ın katılımıyla Eylül ayı Personel toplantısı Çukurbahçe Konferans Salonunda yapıldı.

Yeni Camii Müezzin-Kayyımı Aydın ŞENTÜRK’ün okuduğu Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantı İlçe Müftüsü Mesut HARMANCI’nın gündemdeki konuları personelimize aktarması ile devam etti. Ayrıca İlçemize vaiz olarak atanan Davut KAPICIOĞLU ve Halil ÖZKILIÇ’ın personelimiz ile tanıştı.

İlçe Müftümüz Mesut HARMANCI toplantı sonunda, “2018 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle görevlilere yönelik düzenlenen “Bilgi Yarışması ”nda İl birincisi olan M.T.A Bölge Müdürlüğü Mescidi İmam-Hatibi Recep KESKİN’e göstermiş olduğu başarıdan dolayı teşekkür edip, hediye takdim ederek, başarılarının devamını diledi.