26.11.2018

Bornovada Mevlid-i Nebi Haftası Coşkuyla Kutlandı.

Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle Müftülüğümüzce düzenlenen program İl Müftüsü Sayın Recep Şükrü BALKAN, İl Müftü Yardımcısı Şakir KIRKIZ, İlçe Sağlık Müdürü Tevfik Vahap OĞUZ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir KADIOĞLU, Daire Amirleri, ve çok sayıda vatandaşımızın katılımıyla Türkiye Diyanet Vakfı Bornova Kolejinin Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Program Ali Rıza Güven Camii İmam Hatibi Hasan KÜÇÜK tarafından okunan Kur’an tilavetiyle başladı. İlçe Müftüsü Mesut HARMANCI tarafından açılış konuşması yapıldıktan sonra, Hasan KÜÇÜK rehberliğinde Tasavvuf Musikisi sunumu yapıldı.  Sonrasında İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Saffet KÖSE, Başkanlığımızın bu sene Mevlidi Nebi Haftası için belirlemiş olduğu Peygamberimiz ve Gençlik konulu konuşmasını yaparak emeği geçenlere ve teşrif eden dinleyicilere teşekkür etti. Program İl Müftüsü Sayın Recep Şükrü BALKAN’ın Prof. Dr. Saffet KÖSE Hocamıza buket takdimiyle birlikte sona erdi.