24.05.2021

İzmir Bornova İlçesi Üniversite Camii 4-6 yaş Kur’an Kursu Öğrencileri, Oyuncak Almak İçin Kumbaralarında Biriktirdikleri Paraları Filistin'e Gönderdi.

Kampanya esnasında çok duygusal olaylarla karşılaştıklarını belirten İlçe Müftümüz Mesut HARMANCI, Üniversite Camii 4-6 yaş Kur’an Kursu Öğrencilerinin kumbaralarını Filistin'deki kardeşlerine bağışlamaları bizi çok duygulandırdı dedi. Miniklerin duyarlılığının dünyaya örnek olacağını vurguladı.

Harmancı, kampanyada topladıkları parayı Türkiye Diyanet Vakfı Filistin'e yardım kampanyası hesabına yatırdıklarını ifade etti.