30.06.2020

BUCA MÜFTÜLÜĞÜ AYYILDIZ HAFIZLIK KUR'AN KURSUNDAN YÜZDEYÜZ BAŞARI

Diyanet İşleri Başkanlığımızca İzmir İl Müftülüğünde yapılan hafızlık tespit sınavına İlçemiz Ayyıldız Hafızlık Kur'an Kursundan katılan 13  öğrencimizin hepsi başarılı olarak Hafızlık Belgesini almaya hak kazanmıştır. Buca Müftülüğü Ayyıldız Kur’an Kursu 2017 Şubat ayında eğitim öğretime başlamış ve toplam 31 öğrencimiz hafızlığını tamamlayarak diplomalarını almıştır. Buca Müftülüğü olarak hafızlığını tamamlayıp diplomalarını almaya hak kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz. Hafızlarımıza emeği geçen başta kurs öğreticilerimiz ve yöneticilerimize,  başarıda destekleri göz ardı edilemeyecek olan dernek yöneticilerimize ve değerli velilerimize teşekkür ediyoruz.