04.03.2023

Hastanedeki Depremzedelere Ziyaret

Merkez üssü Kahramanmaraş olan  ve onbir ilimizde büyük bir yıkıma sebep olan depremlerden yaralı olarak kurtulan depremzedeler farklı illerdeki hastanelere sevk edilmişti. Buca Müftüsü Sayın Kemal Demirel, beraberinde Şube Müdürü Ahmet Tirit ve manevi danışmanlardan  oluşan  bir heyet ile  Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'ndeki depremzedelere geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Buca Müftüsü, tedavi sürecinde özellikle manevi moral ve motivasyona ihtiyaç duyan depremzedelere Yüce Allah 'dan şifa diledikten sonra " Maddi manevi her türlü taleplerinin imkanlar nisbetinde  karşılanmaya çalışılacağını" söyledi. Ziyaret kapsamında önceden tablet isteğinde bulunan genç depremzede kardeşimize  tabletini Buca Müftüsü Sayın Kemal Demirel verdi. Bu vesileyle depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralı kurtulup şifa bekleyenlere acil şifalar dileriz.