07.06.2023

Buca Müftülüğü 4-6 Yaş Kur'an Kursları 10. Yıl Kutlaması

Diyanet işleri Başkanlığı 4-6 Yaş  Kur'an Kursları 10. Yıl Kutlamaları  kapsamında Buca Müftülüğü organizesinde program düzenlendi. Buca Işılay Saygın Güzel Sanatlar Lisesi Konferans Salonunda yapılan programın açış konuşmasını Müftü Vekili Karabağlar İlçe  Müftüsü Sayın Fahri Tüfekçioğlu yaptı. Mezun öğrencilerin Kur'anı Kerim tilavetiyle başlayan program;  Ravza Kur'an Kursu öğrencilerinden oluşan ''Değerler Korosu'' ezgileri, ünlü tiyatrocu Sayın Hüseyin Goncagül ve ekibinin Karagöz- Nasrettin Hoca tiplemesi,Kukla Haydar gösterisi, çeşitli illizyon gösterileri şeklinde gerçekleşti. Programda emeği geçen hocalarımıza, programa katılan 4-6 yaş öğrenci ve velilerine, yarınlarımızın teminatı çocuklarımıza unutulmaz bir gün yaşatan Sayın Hüseyin Goncagül ve ekibine teşekkür ederiz.