09.06.2023

Buca Müftülüğü Ensar 4-6 Yaş Kur'an Kursu Yıl Sonu Kapanış Programı

Diyanet işleri Başkanlığı 4-6 Yaş Kur'an Kursları 10.Yıl Kutlamaları kapsamında, Buca Müftülüğü Ensar 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencileriyle bir program düzenlendi. Hüdaverdi Gençlik Merkezi Konferans Salonunda yapılan programın  açış konuşmasını Buca Müftülüğü Başvaizi Erdoğan Kocagöz yaptı. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda öğrenciler yakın zaman önce deprem felaketiyle büyük yıkıma uğrayan 11 ilimizin isimlerinin yazıldığı dövizlerle sahneye çıktı. Program, öğrencilerin temsili namaz kılması, bir öğrencin temsili öğretmen olup kursta öğrendiklerini anlatması, şiir okumaları, koro halinde ilahiler ve semazen gösterisi şeklinde gerçekleşti. Program kursa katılım sağlayan öğrencilere 'Başarı Belgesi' verilerek sona erdi. Emeği geçen hocalarımıza teşekkür eder, yarınların  büyükleri minik yavrularımıza hayatlarında başarılar dileriz.