08.03.2024

Aylık Mutat Toplantı Ayyıldız'da Yapıldı

Buca Müftülüğü aylık mutat toplantısı Ayyıldız Hafızlık Kuran Kursu'nda yapıldı.Yaklaşan Ramazan Ayı öncesi personelimizin moral motivasyonuna katkıda bulunmak  gayesiyle kahvaltılı olarak gerçekleştirilen toplantıya Buca Kaymakamı Sayın Mahmut Nedim Tunçer de katılım sağladı.

Buca Müftüsü Sayın Kemal Demirel; burada yaptığı konuşmasında irşad, infak ve diğer hayri hizmetlerin verimliliği ve devamlılığı açısından Ramazan Ayı'nın öneminden bahsedip bu ayda göstercekleri gayret ve hizmetlerinden  ötürü herkese teşekkür etti. Programa katılımlarindan ötürü Sayın Kaymakamımız Mahmut Nedim Tunçer'e, ilçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hüseyin Güneş'e ve müftülük personelimize teşekkür eder, Ramazan Ayı'nın alemi İslamın  huzur ve saadetine vesile olmasını dileriz.