13.03.2024

Ayyıldız Kuran Kursu'nda 18 Mart Şehitleri Anma Programı

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü ile 18 Mart Çanakkale Zaferi Şehitleri Anma Günü vesilesiyle Buca Müftülüğü Ayyıldız Hafızlık Kuran Kursu'nda bir program düzenlendi. Buna göre; Buca Müftüsü Sayın Kemal Demirel'in de yer aldığı Ayyıldız Hafızlık Kur'an Kursun'un ev sahipliğinde gerçekleşen programda;Gaziemir İlçe Müftüsü Sayın Zekariya Çallı, Ayyıldız Hafızlık Kur'an Kursu öğrencilerine yönelik, Akif ve Çanakkale Şehitleri ile ilgili bir sunum yaptı. Gaziemir Müftüsü burada yaptığı konuşmasında; "Kahraman ecdadımızın düşmana karşı 7 den 70'e topyekün verdiği destansı mücadeleyi " etkili bir şekilde anlattı. Bu vesileyle bize bu vatanı emanet bırakan kahraman ecdadımızı rahmet ve minnetle anar, bu aziz vatanın ilelebet payidar olmasını Yüce Allah'tan niyaz ederiz.