15.05.2019

ORGAN BAĞIŞINA FARKINDALIK SEMİNERİ

Çiğli Kaymakamlığı konferans salonunda İlçe Müftülüğümüz ile İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından ortaklaşa “ORGAN BAĞIŞI” semineri düzenlendi . Çiğli İlçe Sağlık Müdürlüğünden şube müdürü Tülin AKAR’ın sunumuyla “ORGAN BAĞIŞINA FARKINDALIK” için İlçe Sağlık Müdürü Dr Sinem ÖRSÇÜ KEMERLİ İlçe Müftüsü Fetüllah UYDAŞ, Diş hekimi Deniz UYSAL, Hemşire Hülya ÇELİKAL ve Müftülük personelinin katılımlarıyla yapıldı. İlçe Müftümüz Fetüllah UYDAŞ’ın organ bağışının dinen hiçbir sakıncası olmadığı bir insanın hayatını kurtarmanın insanoğlu için en büyük erdemlerden olduğunu söyledi .Bir insan hayatı kurtaranın  bütün insanlığı kurtarmış gibi olacağını belirtti. İlçemiz Müftülüğünde görevli İmam Hatip, Kuran Kursu Öğreticilerimizin ORGAN BAĞIŞI konusundaki yaptıkları çalışmalardan sonra bağışların arttığı dile getirildi. Müftülük personelimize bu çalışma  ile ilgili gayretlerinden dolayı teşekkür  edildi.