23.09.2022

EVKA-2 SAVCİLAR 4-6 YAŞ KUR'AN KURSU AÇILDI

Çiğli İlçe Müftülüğüne bağlı Evka-2 Savcilar 4-6 Yaş Kur’an Kursu Cuma namazı çıkışı dualarla açıldı.Hayırsever Ali- Fatma Savci çiftinin bağışları ile yeniden inşaa edilen ve yeni görünümüne kavuşan kurs açılışına ilgi yoğundu.

Programa Çiğli Kaymakamı Adnan ÇAKIROĞLU,Çiğli İlçe Müftüsü Fetullah UYDAŞ,Evka-2 Camii dernek yönetimi, mahalle sakinleri,minik öğrenciler ve aileleri katıldı.

Açılış kurdelesini Çiğli Kaymakamı Adnan Çakıroğlu ve İlçe Müftüsü Fetullah Uydaş kesti.Müftü Uydaş konuşmasında "Açılışını yaptığımız kursumuz hayırlara vesile olsun.Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Kursumuzda eğitim gören evlatlarımız ailesine,dinine,devletine faydalı nesiller olsun.İnşallah." temennisinde bulundu.İlçe müftümüz Fetullah Uydaş’ın yaptığı duanın ardından açılışa katılan vatandaşlara çeşitli ikramlar sunuldu.