06.02.2024

06 ŞUBAT 2024 SALI HOCA AHMET YESEVİ Camiinde sabah namazı buluşması yapıldı.

Bugün, millet olarak hepimizin ciğerini dağlayan 6 Şubat depremlerinin yıl dönümü.

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli 11 ilimizi yakan ateş sadece düştüğü yeri değil, hepimizin yüreğini yaktı kavurdu.

Bir yıl önce dillerimizde dua, içimizde umutla enkazların başında bekledik. Enkazların arasındaki canlarımızı kurtarmak, birbirimize el uzatmak için ilk andan itibaren hep birlikte seferber olduk.

“Asrın felaketi” olan depremlerden etkilenen her bir kardeşimizin gözyaşlarını silmek, hüzünlerini azaltmak, acılarını dindirmek için milletimizin destekleriyle var gücümüzle çalıştık. 11 ilimizdeki yaralar tam olarak sarılıncaya kadar çalışmalarımızı canla başla sürdürmeye devam edeceğiz.

Bu vesileyle 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, milletimize bir kez daha baş sağlığı diliyoruz.

Rabbimiz ülkemize, milletimize ve insanlığa bir daha böyle acılar yaşatmasın; her türlü afet ve felaketlerden muhafaza eylesin.