19.03.2024

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ

18 Mart Çanakkale Zaferi İzmir Katip Çelebi Üniversitesi öğrencileri ve Çiğli Müftülüğü öğrenci evlerinde ikamet eden öğrencilerin katılımıyla kutlandı. İftar programının ardından Vaiz Sema GÜNEŞ ve Din Hizmetleri Uzmanı Şükran KANTAR günün anlamıyla ilgili sohbet etti. Eller semaya açılarak Aziz Şehitlerimiz dualarla yâd edildi.

18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlu Olsun! 🇹🇷

#ÇanakkaleZaferi'nin 109. yıldönümünde istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını şükran ve minnetle yâd ediyor, tüm şehitlerimize ve ahirete irtihal eden gazilerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.

#18Mart #Çanakkale #ÇiğliRamazan #RamazanAyı #2024Ramazan #HayırlıRamazanlar #AhiretBilinci #ÇiğliMüftülüğü #DiyanetİşleriBaşkanlığı #Diyanet #İzmir #Gündem #Din #İslam #Keşfetteyiz #Keşfet