21.11.2023

DİKİLİ DE GAZZE İÇİN HAYIR ÇARŞISI KURULDU

Dikili İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Dikili Şubesi olarak Gazzede mağdur durumda bulunan kardeşlerimizin acılarını hafifletmek onların yaralarını sarmak amacıyla Merkez Çarşı Camiinde ''Gazze İçin Hayır Çarşısı" kuruldu.

Dikili İlçe Kaymakamı Ali Edip BUDAN, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer UYSAL, İlçe Müftüsü Resul İNCELİK, kurum amirleri, çeşitli STK' ların temsilcilleri, İlçe Müftülüğümüz Personeli ve vatandaşlarımızın yoğun katılımı ile açılış kurdelası dualar eşliğinde kesildi.

Kurulan kermes çarşısında vatandaşlarımızın ve Kur'an kurslarında eğitim gören kadınların el emeği ile yapılan bir çok ürün başta olmak üzere ilçemiz mahallelerinde görev yapan  din görevlileri aracılığıyla  toplanan çeşitli ürünler satışa çıkarıldı.