30.09.2022

FOÇA İLÇE MÜFTÜSÜ MUSTAFA ATİLLA GÖREVİNE BAŞLADI

İlçemiz müftülüğüne yeni atanan Müftü Mustafa ATİLLA görevine başladı.İzmir’in incisi Foça da görev almaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren ATİLLA ‘’Bismillah diyerek Foça’daki görevimize başladık, Rabbim mahcup eylemesin. Tüm dostlarımın duasını istirham ediyorum’’ dedi. Foça ilçesinin her köşesine dinin hayat veren rahmet yüklü mesajlarını ulaştırmanın gayreti içerisinde olacağını belirten ATİLLA , burada önceden görev yapan meslektaşlarımızın çalışmalarını daha ileri götürmek, yeni bir ivme kazandırmak için çaba harcayacağız.Başkanlığımızın, il müftülüğümüzün vizyonuna ve misyonuna uygun olarak Foça Din gönüllüleri ile birlikte hizmet edeceğim.Foça nın dini ve manevi hayatına rehberlik ederken, halkımızı sahih dini bilgi aydınlatmayı, birlik ve kardeşliğimizi güçlendirmeyi, dayanışmayı sağlamayı temel alacağız. Hizmetlerimizde ana Felsefemiz ‘’dostun hedefi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldim’’ diyen yunus Emre’nin hoşgörüsü, tevazuu ve kucaklayıcı tavrı olacaktır. diye konuştu.