17.11.2022

FOÇA'DA YAĞMUR DUASI

FOÇA’DA YAĞMUR DUASI

İzmir Foça’ya  bağlı Gerenköy Mahallesi sakinleri yeterli yağış olmaması nedeniyle toplu olarak yağmur duasına çıktı.
Mahalle merkezinde açık alanda gerçekleşen duaya İlçemiz Kaymakamı Sn. Mehmet TÜRKÖZ,  ilçe müftümüz Sn. Mustafa ATİLLA, daire amirleri, mahalle muhtarları, din görevlileri, öğretmenler, öğrenciler ve mahalle sakinleri katıldı.

Gerenköy Mahallesi İmam Hatibi Hasan Baykın ın Kuran tilaveti sonrası İlçe Müftümüz Mustafa ATİLLA , yaptığı  kısa veciz konuşmasında  ‘’yağmur duasına başlamadan önce Tevbe istiğfar gerektiğini, fakirlere, kimsesizlere yardım ellerimizi uzatmamız gerektiğini, eğer var ise küskünlüklerin bitirilmesini ifade etti.Getirilen Tevbe istiğfar, tekbir ve salavatların
Akabinde Mahalle merkezinde açık alanda toplanan vatandaşlarla beraber yağmur duası yapıldı.
Dua programı, mahalle halkının imece usulu hazırlamış olduğu ikramlarla sona erdi.