13.02.2023

Depremzede Kardeşlerimize Dua İçin Sabah Namazında Buluştuk

Foça Müftülüğünce hafta sonları başlatılan “Sabah namazı buluşmaları” programı  bu hafta Eski Foça Fatih Camiinde gerçekleşti.Namaz öncesi Yasin-i Şerif ve Aşri Şerif’ler okundu. Foça Müftüsü Mustafa ATİLLA tarafından kıldırılan Sabah namazının ardından tesbihat, evradı ezkar, ve salavatı şerifeler okundu.İlahi ve kasideler sonrası kısa sohbet yapıldı. Şehitlik, derecesi ve çeşitlerini anlatan Müftü  ATİLLA depremde hayatını kaybeden vatandaşlara rahmet, yaralılara da şifa temennisinde bulundu. ‘’İnşaallah depremde hayatını kaybeden bu kardeşlerimiz şehitlik makamına erişmişlerdir.Rabbim bizleri Şehitlerimizin şefaatine nail eylesin, Yaralı kardeşlerimize şifalar lütfeyleyip, Deprem bölgelerinde çalışanlara güç ve sabır versin’’.dedi. Çevre mahalle cami cemaatleri ile imam hatiplerinin de yoğun katılımın görüldüğü Sabah Namazı buluşması yapılan dua ve  ikram ile sona erdi.