21.11.2023

FOÇA’DA GAZZE HAYIR ÇARŞISI

FOÇA’DA  GAZZE HAYIR ÇARŞISI

Foça Müftülüğü ile Diyanet vakfı Foça Şubesi  koordinesinde İlçemiz Eski Bağarası Mahallesi Camii önünde gerçekleştirilen “Gazze İçin İyilik Çarşısı (kermes),” İlçe Müftüsü Mustafa ATİLLA’nın duasıyla açıldı.
    Foça’lıların  yoğun katılımıyla gerçekleştirilen kermese dair konuşan İlçe Müftümüz ATİLLA, "Kuran öğretmenlerimiz ile Kuran Öğrencilerimizin  büyük desteğiyle gerçekleştirdiğimiz hayır çarşımıza yoğun ilginin olması bizleri sevindirdi. Her zaman olduğu gibi bugünde bizlere desteklerini esirgemeyen İlçe halkımıza teşekkür ederiz. Dualarımızla beraber Bu hayır çarşısından elde edilen gelirin tamamı,  Filistin ve Gazze’deki mazlum ve mağdur Müslüman kardeşlerimize Türkiye Diyanet Vakfımız aracılığıyla ulaştırılacaktır." dedi.
    Kermesimize Din Görevlilerimiz, Kur’an Kursu Öğreticilerimiz, Kuran Kursu öğrencilerimiz ve halkımızdan yoğun katılım olmuştur.