30.03.2017

4-6 Yaş Grubu Çocuklarımızın Kur'an-ı Kerim Okumaya Geçme Merasimi

30 Mart 2017 Perşembe günü Gaziemir Müftülüğü Mustafa Temel salonunda hanımlara ve çocuklara yönelik yapılan merasimde Kur'an-ı Kerim okumaya geçen 37 yavrumuzdan erkeklere cübbe ve takkesini Gaziemir İlçe Müftümüz Sn.Ekrem Saylam, kızlara pelerin ve taçlarını İzmir İl Müftülüğü Vaizi Sn.Ayşenur Saylam ve Gaziemir Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Sn. Sülün Dönmez taktılar.

Selamlama ayetleri ile misafirleri selamlayan çocuklarımız, Rahman suresini okudular, ilahiler ve Çanakkale marşını söylediler.

Çocuklarımızın yaptığı duanın arkasından İlçe Müftümüz Sn.Ekrem Saylam kısa bir teşekkür konuşması yaptılar.

Ardından Çocuklarımıza Kur'an'a geçme belgesiyle beraber hediyeler verilmesiyle programımız son buldu.