13.03.2019

'' AFRİN ŞEHİTLERİNE ANMA PROGRAMI ''

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yürüttüğü ‘’Zeytin Dalı Harekatı’’ kapsamında Afrin kırsalındaki Hac Bilal köyü Kel Tepe bölgesinde, güvenlik güçleri ile PYD/YPG’li teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Uğur PALANCI ve Afrin Şehitleri için Gaziemir Müftülüğü Mustafa Temel Konferans Salonu'nda 01.03.2019 saat 15:00'da anma programı düzenlendi.

Şehitleri anma programına Gaziemir Kaymakamı Sn. Yaşar DÖNMEZ, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Sn. Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Sn. Hüseyin AŞKIN, Gaziemir İlçe Emniyet Müdürü Sn. Selim Baydar, Gaziemir Müftüsü Sn. Zekeriya ÇALLI iştirak ettiler. Şehidin fotoğraflarının bulunduğu sinevizyon gösterimiyle başlayan programda Gaziemir Merkez Camii İmam Hatibi Hüsamettin Karadaş’ın Kur’an-ı Kerim tilavetİ ile devam etti.

Akabinde Gaziemir Müftülüğü cami görevlileri tarafından Yasin-i Şerif ve mevlid okundu. Program Gaziemir Müftüsü Sn. Zekeriya ÇALLI’nın duası ile sona erdi. Program çıkışında şehitlerimiz için lokma dağıtımı ve yemek ikram edildi.