27.03.2019

'' ÇANAKKALE RUHU ''

26.03.2019 Salı günü saat 15:00'da Gaziemir Müftülüğü Mustafa Temel Konferans Salonu'nda '' 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi '' programı düzenlendi. Gaziemir Müftülüğü Merkez Camii İmam Hatibi Sn.Hüsamettin KARADAŞ'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program kaside okunmasıyla devam etti.

Gaziemir İlçe Müftümüz Sn.Zekeriya ÇALLI'nın açış konuşmasının ardından Bayraklı İlçe Müftümüz Sn. Dr. Bilal DOĞAN'ın '' Çanakkale Ruhu '' konulu konferansı dinleyiciler tarafından ilgiyle takip edildi. Duygusal anların yaşandığı program sonunda Gaziemir ilçemiz genelinde Liselerarası merhum Mehmet Akif ERSOY'un '' Çanakkale Şehitleri'ne '' adlı şiirini ezbere okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere plaket ve hediyeleri takdim edildi.