14.05.2019

'' 4 - 6 YAŞ KUR'AN KURSLARI YILSONU KAPANIŞ PROGRAMI ''

Gaziemir Müftülüğümüz bünyesinde faliyet gösteren Kur'an Kursları'mızda 2018 - 2019 yılında eğitim öğretime devam eden öğrenciler için 03.05.2019 tarihinde Müftülüğümüz Konferans Salonunda yıl sonu kapanış programı gerçekleştirildi. Program İstiklal Marşı ve Kur'an-ı Kerim tilavetinin akabinde İlçe Müftümüz Sn. Zekeriya ÇALLI'nın konuşmasıyla başladı. Her bir Kur'an Kursu öğrencileri yıl içerisinde kazandıkları bilgi ve becerilerini, sanatsal özelliklerini yüksek performansla sahnede sergilediler.

Minikler beğeniyle takip edildi. Program akışında Kur'an Kurslarımıza devam eden yetişkinler arasında düzenlenen Kur'an-ı Kerim yüzünden okuma ve Temel Dini Bilgiler yarışmalarında dereceye giren 1. 2. ve 3.'lere ödülleri takdim edildi. Program sonunda hayırseverimiz tarafından pamuk şeker ve şeker macunu ikramıyla miniklerin etkinliği son buldu.