14.05.2019

'' GAZİEMİRDE İLK İFTAR ''

Ramazan ayı münasebetiyle Gaziemir Müftülüğümüzce bir dizi vaaz irşat programına ilaveten sosyal içerikli programlar planlanmıştır. Bunlardan ilki 09.05.2019 tarihinde Emir Sultan Camii avlusunda iftar programı olarak gerçekleşmiştir. Vatandaşlarımızın yoğun katılımına mazhar olan iftar programının devamı her hafta değişik maahallelerde gerçekleştirilecektir.

Birlik ve beraberliğin en güzel yansıması olan iftarlar vatandaşlarımızın katkılarıyla gerçekleşmektedir. İlçemizde bulunan hayırseverler '' RAMAZAN AYI İNFAK AYI '' 'dır teması çerçevesinde iftar sofralarında zengin ve fakiriyle biraraya gelmektedirler. İlçe Müftülüğümüz olarak kendilerine teşekkürü bir borç biliriz.