02.01.2020

'' ŞEHİT FURKAN YAVAŞ VE ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI ''

21 Aralık 2016'da Fırat Kalkanı Harekatı'nda El-Bab'da şehit olan Astsubay Furkan YAVAŞ ve tüm şehitlerimizi anma programı Gaziemir Müftülüğü'müzce, 21 Aralık Cumartesi günü saat 14:00'te Gaziemir Müftülüğü Konferans Salonu'nda düzenlendi. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program Gaziemir Müftüsü Zekeriya ÇALLI'nın açış konuşmasıyla devam etti. Gaziemir Furkan YAVAŞ Anadolu Lisesi öğrencilerinin '' Bitmeyen Gece '' konulu gösterisinin ardından, Müftülüğümüz din görevlilerince kaside, şiir ve dua ile program son buldu.

Programa Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Ali SİVRİ, Hava Korgeneral Ziya Cemal KADIOĞLU  ve Hava Eğitim Komutanı Hasan Küçükakyüz, Gaziemir Kaymakamı Dr. Ahmet Süheyl ÜÇER, Hava Teknik Okullar Komutanı Hava Tuğgeneral Ender KARTAL, Ulaştırma Personel Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Ulaştırma Albay Dr. Ümit Şükrü ÜNLÜ, şehitlerin ailesi, akraba ve meslektaşları, askeri öğrenciler, parti temsilcileri ile çeşitli dernek ve kuruluş temsilcileri katıldı.