01.03.2021

AFRİN ŞEHİTLERİ İÇİN MEVLİT OKUNDU

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yürüttüğü ‘’Zeytin Dalı Harekatı’’ kapsamında Afrin kırsalındaki, güvenlik güçleri ile PYD/YPG’li teröristler arasında çıkan çatışmada şehit düşen Gaziemirli şehidimiz Jandarma Astsubay Uğur PALANCI ve Afrin şehitleri için şehadetlerinin yıl dönümünde saat 10:00 da Kadifekale Hava Şehitliğinde Emir Sultan Camii İmam-Hatibimiz Ramazan YAVAŞ tarafından Kur’an-ı Kerim ve dua okundu.

Ayrıca Gaziemir Merkez Camiinde öğle namazından önce mevlit programı tertip edildi. Cami girişinde vatandaşlarımıza ve cemaatimize şehidimizin ailesi tarafından lokma ikramı yapıldı. Mevlit programına Gaziemir Kaymakamımız Dr. Ahmet Süheyl ÜÇER, şehidimizin babası İhsan PALANCI, ailesi ve geniş bir cemaat topluluğu katıldı.

Programda hocalarımızdan Hüsamettin KARADAŞ, Cihat ÖZDEMİR,  İlhan TEMUR ve Niyazi ŞEN Kur’an-ı Kerim, mevlidi şerif ve kasideler okudular. Program sonunda İlçe Müftümüz Zekeriya ÇALLI tarafından şehidimiz Uğur PALANCI ve  tüm şehitlerimize dua edildi.